Om oss

Enqvist Gruppen består av tre uavhengige selskap:
Enqvist Boligforvaltning AS, Enqvist Næringsforvaltning AS og Enqvist Eiendomsmegling AS.

Enqvist ble etablert for mer enn 70 år siden og har opparbeidet seg solid kompetanse innen eiendomsbransjen siden.

Enqvist var en av initiativtakere til etablering av FBIO, Frittstående Boligforvalteres Interesseorganisasjon, og er blant høringsinstansene når myndighetene skal innføre regelverk knyttet til boligselskapene.

 

Enqvist Boligforvaltning AS er en frittstående boligforvalter, som tilbyr forretningsførsel for alle typer eiendomsselskaper på det sentrale Østlandet med hovedfokus på boligselskaper.

Enqvist Boligforvaltning AS er et autorisert regnskapsførerselskap, medlem av Regnskap Norge, og vi garanterer for profesjonalitet og service i alle ledd.

Enqvist Boligforvaltning AS er en foretrukket samarbeidspartner for noen av Norges største utbyggere ved etablering av nye eiendomsselskaper.

 

Enqvist Næringsforvaltning AS har bygget og forvaltet egne næringsbygg i mer enn 70 år. Det hele startet da entreprenør Arne Enqvist bygget næringseiendommer både for andre og eget selskap. Siden den gang har Enqvist Næringsforvaltning AS flyttet fokus fra bygging til drift og forvaltning av næringseiendommer.

 

Enqvist Eiendomsmegling AS er vår nyeste satsning for å tilby våre kunder flere tjenester.
Vi tilbyr i første omgang bistand ved kontrakt, oppgjør og tinglysing. Vi vil på sikt se på mulighetene til å tilby ytterligere meglertjenester.

til toppen

Newspaper

Nyheter

FAQ